zaterdag 31 oktober 2015

Spoel in naaimachine zetten inzetten

Handleiding - Pfaff Quilt Expression 4.2 een draad door de naald halen, een andere naald plaatsen, een andere naaivoet plaatsen en dergelijke. De spoelhuis is niet goed ingezet, bij het inzetten, de spoelhuis op de as aandrukken tot hij vast klikt. Staat hij er niet bij, mail ons en als het in onze voorraad is, zetten we het erbij. De naald, het wisselen van naald, het plaatsen van de spoel of het. Naaien zonder de persvoet omlaag te zetten.

BERNINA FAQ veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Storing en oplossing bij de naaimachine Heeft je naaimachine kuren, kijk op voor. U kunt de persvoet nog hoger zetten door de. Je kunt er een nieuwe naald inzetten door een naald met de groef naar voren er.

Naden verstevigen, afwerken, elastisch naaien, kant inzetten. Naaimachineles - Workshop centrum Haarlem naaimachine aansluiten, draad opspannen, spoel aanbrengen, draad verwisselen. Het spoeltje plaatsen van de SY naaimachine Mise en place de la.

Alvorens de spoel te plaatsen, haalt u de stekker uit. Moet de naaimachine worden uitgeschakeld om de naald te verwisselen? Volg steeds de meegeleverde montage-instructies en neem de geschikte veiligheidsmaatregelen. We gaan: knoopsgat maken knoop aanzetten ritssluiting inzetten.

Handleiding

Spoel in naaimachine zetten inzetten

Spoelhuis of grijper voor uw naaimachine zoek of defect bestel hier snel en eenvoudig. Naaimachine - Een naaimachine is een apparaat waarmee het naaien van stoffen. Naaimachine spoel in spoelhuis plaatsen - Nijtmans Naaimachines - Duration: 2: 08. Toyota Naaimachine handleiding Ik heb een nieuwe Toyota naaimachine JCB15. Deze heb je nodig om de spoel goed te plaatsen voordat je begint met naaien.

2263 HANDLEIDING Laat deze naaimachine nooit onbeheerd achter terwijl de stekker. Spoel inzetten en kijkgat van de spoel sluiten. Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe. Is het spoelhuisje of de grijper voor uw naaimachine zoek of defect.

Spoelhuls singer plat, bekijk op omschrijving hoe u het er zelf inzet. Bij de elektrische naaimachine blijft het spoeltje zelf op dezelfde plaats, bij de. Is het mogelijk om een spoeltje op te winden tijdens het naaien of borduren? Handleiding Naaimachine Juki Het is verstandig de naaimachine uit te zetten als je bijvoorbeeld het garen door de. Naaimachine spoel in spoelhuis plaatsen - Nijtmans Naaimachines. Handleiding - Naaimachine - Gritzner Dorina 308 Gebruik de naaimachine aiieen vccr de in de handleiding beschreven.

2263 HANDLEIDING

Gebruiksaanwijzing Bedienungsanleitung Libretto Istruzioni Deze SINGER -naaimachine werd getest volgens de. De meest gestelde vragen op de aposhelp-deskapos Wat voor vragen zijn er al eens gesteld over naaimachines, overlocken. In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het spoelhuis plaatst. Hoe gebruik ik een naaimachine - wikiHow 3 Methoden:Leer de verschillende onderdelen van de naaimachine kennenJe.

Borduurpatronen van mijn borduursoftware naar de BERNINA 580 over te zetten? Hierin leg je het spoeltje in (draad linksdraaiend) en de draad moet in het gleufje. 5) Nu draai je de draad een aantal keer om de spoel heen je begint van. We gaan verder waar we vorige keer gebleven zijn en het kussen in elkaar zetten. Wat ik ook probeer, de draad loopt na een paar steken vast, de bovendraad wordt dan in het spoelhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.